VERPLEEGAFDELING

De klinische activiteiten van de hospitalisatieafdeling plastische heelkunde zijn voornamelijk verdeeld over twee verdiepingen in het ziekenhuis. Het eerste is gelegen op de 5e verdieping van kliniekgebouw K12 (5K12 IB, plastische heelkunde en thoracovasculaire heelkunde). Uw hoofdverpleegkundige is Mw. Simonne Schillemans en de afdeling is telefonisch te bereiken op het nummer +32 (0)9 332 27 70. Het tweede is gelegen op de 5e verdieping van kliniekgebouw K1 (5K1, plastische heelkunde en gynaecologie). Uw hoofdverpleegkundige is Mw. Rita Hietbrink en de afdeling is telefonisch te bereiken op het nummer +32 (0)9 332 31 96.

Voor verdere inlichtingen en praktische informatie over uw opname en verblijf verwijzen wij u graag naar de website van het ziekenhuis, www.uzgent.be.

Ingrepen in dagkliniek gaan door op het nieuwe chirurgische dagziekenhuis, waar u ook zal worden opgenomen. Het dagziekenhuis is gelegen op de 6e verdieping van gebouw B2 (6B2). Verdere informatie hierover vindt u op de website van het ziekenhuis, klik hier voor de link.

De hierboven genoemde gebouwen zijn terug te vinden op het grondplan van de campus.

 

963.jpg img Mw. Simonne Schillemans
968.JPG img Mw. Rita Hietbrink